Contact

Adres:
G. van den Belt Tegelwerken
Dirkje Kerkemaat 20
8277 AT Grafhorst

  06-53543363
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 1. Voornaam(*)
  Please type your full name.
 2. Achternaam
  Invalid Input
 3. Adres
  Invalid Input
 4. Postcode
  Invalid Input
 5. Plaats
  Invalid Input
 6. E-mail(*)
  Invalid email address.
 7. Telefoon
  Invalid Input
 8. Uw bericht
  Invalid Input
 9. Bijlage 1
  Invalid Input
 10. Bijlage 2
  Invalid Input
 11. Bijlage 3
  Invalid Input
 12. Captcha(*)
  Captcha
  Invalid Input

De jaren lange ervaring van G. van den Belt tegelwerken staan garant voor een perfect afgewerkte keuken of badkamer.

Aanleg of renovatie van keuken of badkamer
Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, G. van den Belt tegelwerken kan het complete traject voor u verzorgen, van sloop tot oplevering. Tegelzetter, stukadoor, alles wordt desgewenst geregeld.

    

Keuken
Voor het plaatsen van een nieuwe keuken verzorgt G. van den Belt tegelwerken de diverse benodigde leidingen, het plaatsen van de nieuwe keuken en het correct aansluiten van alle apparatuur. 

Sanitair
De badkamer en het toilet nemen een steeds belangrijkere plaats in. Vroeger waren dit uitsluitend ruimtes van functionele aard, tegenwoordig is ook uitstraling en kleurcombinatie belangrijk. 

Alle sanitair wordt door G. van den Belt tegelwerken aangelegd volgens de strenge hedendaagse eisen.

Eigen showroom
Complete badkamers ter inspiratie. Tegelwerken van den Belt heeft diverse badkamers in verschillende stijlen voor u ontworpen! Tijdloos, stijlvol, landelijk, modern of volledig voorzien van de laatste trends en technieken. Onze adviseurs laten u graag de allerlaatste collecties van onze merken zien.

Bel voor een afspraak om in de showroom de diverse badkamers te bekijken.
Tel. 
06-53543363

 

Hieronder vind u enkele gerealiseerde projecten. Meer projecten zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Tegelzetbedrijf G. van den Belt tegelwerken is een klein tegelzetbedrijf dat wordt gerund door Gerrit van den Belt. Tegelzetter Gerrit van den Belt onderscheid zich t.o.v. grote tegelzetbedrijven doordat er geen meerdere tegelzetters tegelijk met uw project bezig zijn.  Bij tegelzetbedrijf  G. van den Belt zijn de communicatielijnen kort en worden de wens van de klant zo goed en snel mogelijk verwezenlijk.

G. van den Belt tegelwerken richt zich met name op particulieren en het midden en klein bedrijf in de regio kampen, zwolle, dronten en genemuiden. Het betegelen van badkamers, keukens, showrooms, woonkamers, ontvangstruimten, zwembaden, maar ook renovatieprojecten en buitenwerk worden door G. van den Belt ter hand genomen.  De uitgesproken vakkundigheid en ervaring staat garant voor perfecte montage en tegelzetwerk van hoog niveau.

In samenwerking met de installateur wordt uw oude badkamer een droombadkamer, uw oude keuken een droomkeuken. Tegelzetbedrijf G van den Belt tegelwerken verzorgt de complete renovatie. Van afbreken van de oude tegels, het vlakzetten van de oude muren, ondermetselen van de douche, bad of keuken, tot het afwerken van het plafond met de verlichting.

In overleg met de klant worden de belangrijkste zaken vooraf besproken en vastgelegd in een vrijblijvende offerte die altijd aansluit bij uw wensen. U heeft al een idee in uw hoofd? Wilt u graag weten wat de kosten zijn? Doe dan nu een offerte aanvraag voor het betegelen van uw vloer of muur!

Menu

Voordelen G. van den Belt

- Korte communicatielijnen
- Jarenlange ervaring
- Vakkundigheid
- Uitstekende service
- Lokaal actief

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. U kunt naast telefonisch contact met ons opnemen ook gebruik maken van het offerteformulier.

Contact

Dirkje Kerkemaat 20
8277 AT Grafhorst

Tel. 06-53543363

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Gehost door: B&S Media Internetmarketing